Las Vegas - Reisverslag uit Las Vegas, Verenigde Staten van Gerrit Zorgdrager - WaarBenJij.nu Las Vegas - Reisverslag uit Las Vegas, Verenigde Staten van Gerrit Zorgdrager - WaarBenJij.nu

Las Vegas

Blijf op de hoogte en volg Gerrit

27 September 2008 | Verenigde Staten, Las Vegas

Oooo wat is het heeeet!!!!!!!
Het is 9 uur 's avonds en bloedheet in Las Vegas. Net onbeperkt buffet gegeten in een casino en nu losgelaten op de 'Strip' van Las Vegas. Goed fout, mensen!! Van alle kanten knipperen de neon lichten op je af en het is loeidruk op straat. Wel even wat anders dan Yosemite. Een oase van rust!
Vanmiddag door Death Valley gereden en met dik 40 graden c buiten foto's staan maken.
Nou, de rest vertel ik later nog wel, want de hele foute mexicaanse mevrouw van dit internet cafe wilde van mij al 20 dollar borg voor 15 min. internet. Dus snel wegwezen hier.

Daaaag
:SMS update:: 1 oktober 2008 :
Een wijze maar dure les: ga niet helicopter vliegen! Of wel natuurlijk, maar dan moet je er tegen kunnen. Gisteren met de helicopter 3 kwartier boven de Grand Canyon gehangen en dat was 15 minuten te lang voor mij. Maar eerlijk = eerlijk het was heel spectaculair en ik heb de foto's om het te bewijzen.

• 28 September 2008 - 09:49

Peter Vd B:

Gelukkig ben je niet vatbaar voor gokverslaving. Da's de hollandse mentaliteit!

Have fun!!!

• 28 September 2008 - 10:43

Johan W:

Hoi Gerrit,
    Zit wederom je leuke updates te lezen. Het klinkt allemaal zeer herkenbaar, behalve dan de snelheid waarmee jij door The States gaat. Net zo als de Amerikaan die Europa in drie dagen doet. Geeft verder niks, want dan heb je ook weer wat te vertellen op de site. Veel plezier nog.

• 28 September 2008 - 12:47

A-tje:

20 USD borg whaaaaa!

• 01 Oktober 2008 - 10:29

Liesbeth:

Hey Gerrit, heb je leuke updates gelezen. Lijkt me een heerlijke vakantie! En je hebt het ruim 25 graden dan hier, dus geniet maar flink!

• 01 Oktober 2008 - 18:35

Peter B:

Wel stoer hoor dat je dat gedaan hebt! Ben benieuwd naar de foto's van die spectaculaire vliegshow!