Bijna klaar - Reisverslag uit Velserbroek, Nederland van Gerrit Zorgdrager - WaarBenJij.nu Bijna klaar - Reisverslag uit Velserbroek, Nederland van Gerrit Zorgdrager - WaarBenJij.nu

Bijna klaar

Blijf op de hoogte en volg Gerrit

15 Februari 2007 | Nederland, Velserbroek

Daar is ie eindelijk!! Mijn weblog is actief.
Als het goed is kun je dit lezen omdat je een mailtje hebt gehad, met het wachtwoord.

Nou, nagenoeg alles is ingepakt en het past ... BIJNA. Dus een stel t-shirts weer uitgepakt. En o ja, ook een regenjas moest mee. dat past nog net.
Maar shit, ondergoed en sokken vergeten!! Je zult er maar achterkomen als je er al bent. Je kunt daar vast ook wel onderbroeken kopen, maar natuurlijk alleen maat XS en het is toch wel een beetje dom om dat te vergeten. Nog meer t-shirts uitgepakt.
Oeps, ook shirts met lange mouwen vergeten mee te nemen. Uitpakken dus maar weer. Nog 2 t-shirts eruit en vervangen door shirts met lange mouwen.
Jullie begrijpen het wel: het is nu 9 uur geweest, alles is eindelijk ingepakt en ik kan morgen vertrekken. Zonder t-shirts, nou ja, met maar zes.
En nu mijn ipod nog bijvullen.

Tot later
Gerrit

• 15 Februari 2007 - 20:59

Nico:

Tja, dat zou wel eens kunnen dat de maat een probleem wordt. De gemiddelde costaricaan komt, qua grootte, waarschijnlijk meer overeen met een ormondt dan met een zorgdrager!! Is het nog gelukt met de batterij?? Oh ja, nou wist ik per ongeluk je wachtwoord! Of wou je dat nog even geheim houden?
    Heel veel plezier!!!! Hou ons op de hoogte. de lunch zal stil zijn zonder jou....

• 16 Februari 2007 - 19:59

Corine:

Hoi! Als je dit leest heb je de vliegreis gehad, zit je niet meer dubbelgevouwen in het vliegtuig maar hopelijk met een caribische cocktail of maisbiertje bij de hand je berichtjes te lezen. Net als Nico wist ik toevallig nog je wachtwoord; vraag mij af of iedereen dit nog weet, moeten we het even op de beeldkrant zetten? Veel plezier en denk maar lekker niet (te veel) aan ons! Corine