ik ben er!!!!!!
Blijf op de hoogte en volg Gerrit
18 Februari 2007 | Costa Rica, San José
Vervolgens kom je in een wereld van wachten, wachten, wachten en als je het gehad hebt nog even wachten. Fomulieren invullen, handbagage checken, schoenen uit, jas uit. Je zult weten dat je de USA aandoet. en natuurlijk niet Miami, zoals eerst het plan was, niet Atlanta zoals het tweede plan was, maar Orlando.
En ja, dan vliegen. 9 uur en drie kwartier.
Dat is lang hoor. En ok, ik zat confort class (best ruim wel) maar negen uur en drie kwartier is echt wel lang. En dan kom je om zeven uur aan en moet je weer in de rij voor allerlei controles. En nu weet ik waarom Florida de pensionado staat is. DE immigration officer was, denk ik 75. De dame van de douane aan het begin van de band (SHOES OFF!!!) 79 en de man aan het eind 83.
Maar een kop koffie doet goed: keuze uit tall, hudge en XXhudge. Wel lekker maar een emmertje koffie om gevoelstijd half twee ´s nachts daar slaap je niet van.
Maar je weet nog een KLEINE DRIE UUR doorvliegen. In een, volgens mij afgeschreven Martinair toestel met alleen maar hispanics en dombo amerikaanse toeristen. Ken je het programma Mayday, Mayday. De hele vlucht heb ik daaraan zitten denken, zeker toen een half uurtje voor het eind van de vlucht de cabine verlichting op de nachtstand ging. Maar ook de vrije val op het vliegveld van San Jose hebben we overleefd.
En dus zit ik hier, om jullie een plezier te doen, om bijna half acht in de morgen achter een computer ipv in de zon!
In San Jose is echt niets te doen. Er is 1 terras, voor het hotel daar hebben we gistermiddag dus maar gezeten. En om nu te zeggen zonnig ach, niet echt. Maar ik ben op mysterieuze wijze wel verband in mijn gezicht?
Ik heb al 1 foto gemaakt en over een halfuurtje vertrekken we naar het eerste national park waar we vanmiddag om 3 uur aankomen.
Ik ga nog snel even ontbijten, ik hoop snel weer wat van mij te laten horen.Hasta luego.
Gerrit
18 Februari 2007 - 14:35
Sandra:
Ja gerrit, allemaal heel naar en vermoeiend. Maar vind je het erg dat ik toch niet zo'n medelijden met je hebt. Jij zit heerlijk met je kont in San Jose, ja! Lekker aan het bier of één of andere cocktail. Lekker uit te rusten van die verschrikkelijke reis. Maar het is je van harte gegund hoor! Nu hopelijk alleen nog maar plezier! Have fun! We zullen aan je denken... Liefs, San, Marije en Rianne -
18 Februari 2007 - 16:16
Nico:
Tja, reizen hè, je moet ook wel weten dat je ver weg gaat vind ik. Zonder afzien is er geen verhaal! Ik ben blij dat er voor ons, als thuisblijvers en lezers van jouw avonturen, wel wat afzien wordt ingepland. Heb je al een beetje indruk van de groep? Zijn het wel leuke lui? Mocht je bij het eten wat chili peppers tegen komen, ik heb kaartjes! Weegt niet op tegen jouw reis, maar toch. Bas beweert dat ik de oudste aanwezige zal zijn. Pensionado at the peppers, zullen we maar zeggen. Hee, heel veel plezier, maak er nog een foto bij, of twee, en ik kijk uit naar de volgende verhalen. -
18 Februari 2007 - 16:25
Pauline:
Gelukkig dat je toch nog even dat wachtwoord gestuurd hebt. Ik had al een visioen van een zich een ongeluk lachende gerrit heerlijk op vakantie en denkend: heb ik die er allemaal even lekker in laten lopen.
Maar gelukkig kunnen we toch alles over je vakantie horen. Het klinkt goed. wachten en lang reizen maakt het juist zo leuk. Behalve de terugreis natuurlijk, maar daar ben je nog lang niet aan toe.
geniet ervan! -
18 Februari 2007 - 20:06
Jos:
He Gerrit, Het loopt altijd anders dan je denkt dat het loopt,maar dat maakt het allemaal nog wat avontuurlijker toch? Leuk om op de hoogte te blijven van jouw belevenissen. Wel alles eerlijk vertellen he! hoe is het met je wasbordje? kan je er mee voor de dag komen bij je vriendinnen? Hoop dat je het treft met de rest van het gezelschap. Grt en tot snel!
Jos -
18 Februari 2007 - 21:52
Cees:
Nu weet je ook hoe de USA werkt. Reizen is afzien, maar als je er eenmal bent, ben je het snel vergeten.Ben benieuwd naar het park, welke enge beesten je tegen komt. -
19 Februari 2007 - 08:34
Linda En Ronald :
We hopen dat je enorm gaat geieten/ aan het genieten bent!
Hoe is de groep, een beetje leuk? Moet je erg wennen aan de omgeving, of gaat het je naturel af?!!
We lezen je avonturen wel....
Liefs Linda Ronald en Joanne. -
19 Februari 2007 - 08:35
Wij:
Hoi Gerrit,
Goed om te horen dat jullie goed aangekomen zijn!!
Het was misschien wel een halve wereldreis, maar ja, dan krijg je (hopelijk) ook wat?!
Geniet er lekker van!!!!
Kus, Bart, Annemieke, Jesper, Milo & Mayte -
19 Februari 2007 - 09:59
Peter:
Hoi Gerrit. Hartstikke leuk dat we jou belevenissen kunnen volgen op afstand. Zo zie je maar, zelfs over de eerste dag kun je een lang verhaal niet kort maken. Geniet van elke dag en ik ben benieuwd naar je avonturen. P.S. Zitten er nog leuke dames bij?
Groetjes Peter