Lange dagen
Blijf op de hoogte en volg Gerrit
11 Mei 2013 | Verenigde Staten, Salt Lake City
Sla er een kaart van de VS op na en het is vlak bij elkaar: Reno en Salt Lake City.
Maar wij waren al voorbereid: 7,5 uur zuivere rijtijd. 500 mijl oftewel ongeveer 800 km op een dag. Dan komt het begrip voor het gegeven dat Amerikanen bij voorkeur het vliegtuig pakken snel. Vanmorgen stapten we om half 8 in, en zojuist om kwart voor zeven stapten we weer uit. Onderweg alleen gestopt voor koffie, lunch en sanitaire ontspanning.
Maar zo zie tenminste nog wel wat van het land. Bergen, meer bergen, woestijn, nog meer woestijn en tot slot een immense zoutvlakte.
Ach, het klinkt als bijna erg. Is het niet, hoor. We hebben weer een goede dag in ons busje gehad. Alleen loopt de competitie zuurste versnapering ooit verkocht op een benzinestation nog niet echt goed. Alles smaakt gewoon chemisch, niet echt zuur.
Maar gelukkig blijft de koffie gewoon matig. Nou ja, slecht.
Overigens, beer 1 staat op de foto. Dat krijg je als ie gewoon het kampeerterrein op komt lopen. En als je toch xxl wilt gokken, dan kun je beter naar Las Vegas gaan dan naar Reno. Reno is gokken xl.
11 Mei 2013 - 07:45
Stella:
Hoi vakantieganger, gezellig om weer mee te lezen. Succes met de zoektocht naar zure matten etc. en geniet er weer van. hè. Groetjes van Stella -
11 Mei 2013 - 09:57
Peter Vd Burgh:
Klinkt goed allemaal. Op het moment miezert het hier (in de Randstad), dus echt vlotten wil het nog steeds niet met het weer. Veel fun en leuk om allemaal te lezen! -
11 Mei 2013 - 11:31
Danny En Brigitte :
Wilde Yogi bear jou even verwelkomen op de camping.
Geniet ze van wat je allemaal nog gaat zien. -
13 Mei 2013 - 09:12
Leo:
Hoi Gerrit, wel toevalling weer dezelfde reisleider als op je eerste reis. En kwam die beer soms broodjes smeren? Geniet ervan, hier regent het weer eens. Ben benieuwd naar je komende belevenissen.
13 Mei 2013 - 22:28
Ron:
Niks van die regen geloven hoor gerrit. Is hier 28 + en stijgende bij een staalblauwe lucht en een rookzuil die recht omhoog gaat. Genieten. Dat van jouw reis klinkt ook wel leuk. Dat doe je goed, neem altijd wat te eten mee als je s avonds naar de toilet moet. Tot horens. -
14 Mei 2013 - 21:07
Nico:
Hebben ze geen sour mats in the States?