Blues, Rock en Elvis
Door: Gerrit bij de King (niet die van de pop!)
Blijf op de hoogte en volg Gerrit
29 November 2009 | Verenigde Staten, Memphis
En daarna naar Memphis, de stad van Elvis. En Graceland. En ik moet zeggen: het viel mee. Het was zelfs leuk! Ik heb nog een Elvis t-shirt gekocht. En dat zegt toch genoeg. Verder nog een boottochtje over de Mississippi rivier gemaakt en vanavond gegeten in het restaurant van B.B. King! Met live blues muziek. Leuk!!! ..... Voor een keer.
En nu op naar Nashville, voor onze tail gate party en de American footballwedstrijd. En meer natuurlijk, want daar schijnen ze ook iets met muziek te doen. Wat, dat zie ik nog wel.
Tja, gelukkig valt 't op: dit is eigenlijk gewoon werken. Ik hoop inderdaad over drie weken nog een paar dagen vrij te zijn om bij te rusten. Nu nog hopen op mooi weer. O nee, het is in Florida natuurlijk altijd goed weer. Gelukkig.
29 November 2009 - 08:04
Ingrid:
klink t helemaal goed maar of het net werken is hmmm daar zijn de meningen denk ik over verdeeld. veel plezier nog en niet te veel kopen hè!
en.........
stuur een beetje zon ajb
ciao !
groetjes Ingrid x -
29 November 2009 - 09:19
Peter B:
Gerrit, wat beleef je weer veel in korte tijd. geniet ervan! Het is hier regen,regen en nog eens regen. Veel plezier nog. -
29 November 2009 - 14:10
Gerrit Zelf:
Nee, he! 'T regent hier in Memphis nou ook! En niet zo'n beetje ook. Hebben jullie nu soms zon? En ik lees nog wel dat november in Nederland veeeeel te warm was, zelfs de hazelmuizen slapen nog niet! Dat kan best wat minder.
Groetjes allemaal!!!
29 November 2009 - 23:12
Pauline:
griezelig hoor, ik beleef m'n eigen vakantie van (ik heb het even opgezocht) 19 jaar geleden weer. Inclusief het restaurant van BB king en het boottochtje. was dat niet voornamelijk om het gokken? En ga je nog naar the house of Cash? We zijn toen 350 km de verkeerde kant opgereden, toen we erachter kwamen toch maar gedraaid want dat moesten we zien en weer 350 km later bleek het dicht: labour day.
Het klionkt geweldig allemaal. Nog veel plezier!
Pauline