On the road again ..
Door: Gerrit gaat gewoon door
Blijf op de hoogte en volg Gerrit
12 December 2009 | Verenigde Staten, Saint Petersburg
Best wel een prestatie van ons tweeen! We hadden namelijk nogal wat problemen om van het vliegveld van Miami (!) af te komen. De instructies van de autoverhuurder waren zo vaag dat we na drie straten al fout zaten. Gelukkig heeft Ingrid een navigatiesysteem meegenomen,.. alleen liep die vast op wegwerkzaamheden. Het mag dus een wonder heten dat we de Everglades terugvonden (al zijn er Floridianen die zeggen dat je meer moeite moet doen om die te missen). Toen we eenmaal uit onze Dodge Charger (!!! Ik heb toch maar ge-upgrade naar een fullsize auto anders hadden we nu in een Toyota Aygo/Aigo/ajigo gezeten, niet dat daar iets mis mee is, maar dan steekt mijn tas uit de achterdeur) waren gestapt bleken we echter al in Big Cypress te zitten, het park (preserve) ten westen van de Everglades. Daar hebben weer een aantal alligators op de foto gezet om daarna door te reizen naar St. Petersburg. Met als grootste kaart de kaart van Florida uit de Capitool (formaat ongeveer10cm bij 20cm) hebben hebben we het weten te vinden en met de navigator vonden we binnen no-time een motel, na eerst doelloos door downtown te hebben gereden. Toch wel makkelijk dat die er in staan.
Morgen reizen we door naar Crystal River. Maar een -relatief- klein stukje verder volgens de Capitool kaart!
Onze Pete heeft een zwemtocht met de manatees geregeld. OM HALF ZES 'S MORGENS! Volgens Ingrid heb je dan de grootste kans om ze te treffen. Daar doe ik 't maar voor.
12 December 2009 - 08:07
Danny & Brigitte:
Vroeg opstaan is voor jou toch geen probleem. Wij hebben even op internet gekeken, ziet er leuk uit dat zwemmen met die zeekoeien, niet proberen ze te melken. Nog fijne dagen gewenst. -
12 December 2009 - 14:43
Nico:
Niet met de alligators gezwommen? -
13 December 2009 - 21:04
Peter Vd B:
Je begint al op een echte amerikaan te lijken (grote tas, auto)
Don' t Supersize your weight, hou dat goddelijke lichaam in shape! (geintje)
Trouwens een legendarische datum, want we zijn nu trotse ouders sinds zaterdag 8.07 cet, 3567 gr en 51 cm, kwam onze beeldschone dochter ter wereld. Hoe ze heet?
Hannah! (kaart volgt)